Datum: 25. 6. 2024

Dragi otroci, spoštovane zaposlene in zaposleni v vzgoji in izobraževanju, cenjeni starši,

prišel je trenutek, ko lahko z radostjo in pričakovanjem brezskrbnih poletnih dni pogledamo nazaj na minulo šolsko leto. Letos smo skupaj doživeli številne nepozabne trenutke, premagali izzive in dosegli pomembne cilje. Vsak dan smo skupaj ustvarjali varen, spodbuden in ljubeč prostor za naše najmlajše, za kar sem vam iz srca hvaležna.

Kot vsako leto je tudi tokrat za nami veliko dela, uspehov in izzivov, ki smo jih premagovali po svojih najboljših močeh in se pri tem veliko naučili. Naša družba, z njo pa tudi predšolski prostor, se spreminja brez premora, kar od nas terja redne prilagoditve in izboljšave. Zato bi se rada zahvalila vsem vzgojiteljicam in vzgojiteljem, ravnateljicam in ravnateljem in ostalim zaposlenim v vrtcih ter povezanim pristojnim institucijam, ki s svojo predanostjo pedagoškemu poslanstvu ohranjate in nadgrajujete kakovost vrtcev v Sloveniji.

Zahvaljujem se tudi vsem staršem in skrbnikom, ki podpirate svoje otroke na njihovi poti. Skupaj gradimo mostove zaupanja in sodelovanja, ki otrokom omogočajo, da se počutijo varne in ljubljene.

Dragi otroci, vi ste naša največja radost in navdih. Vaša radovednost, igrivost in nalezljiva energija nas vsak dan opominjajo na lepoto otroštva. Ponosna sem na vse vaše dosežke v tem šolskem letu in veselim se novih dogodivščin, ki jih bomo skupaj doživeli v prihodnjem letu.

Želim vam, da poletje prinese obilo smeha, igre in čudovitih trenutkov s prijatelji in družino. Uživajte v sončnih dneh in se napolnite z energijo za nove izzive, ki nas čakajo v prihodnjem šolskem letu.

Iskrena hvala vsem in prijetne počitnice!

Dr. Silvija Komočar
Predsednica Skupnosti vrtcev Slovenije

Poglejte si ostale prispevke

Preberite več
Prijavite se na novice

Prijavite se na naše spletne novice in bodite obveščeni o aktualnih dogajanjih.

Prijava