Za nami so V. ŠPORTNE IGRE SLOVENSKIH VRTCEV, ki jih organizira Skupnost vrtcev Slovenije. Tudi tokratne športne igre lahko ocenimo kot izjemne, saj se nas je v Moravskih Toplicah v soboto, 8. 6. 2019 družilo in tekmovalo več kot 500.

Tekmovalci so svoje moči in spretnosti pomerili v igrah: moč, ravnotežje, natančnost, vodni igri, spretnosti in hitrosti, igre pa smo otvorili s tradicionalnim vlečenjem vrvi.

Prva tri mesta so si prislužile sledeče ekipe:

  1. mesto: VRTCI OBČINE MORAVSKE TOPLICE – ŠTRK S ŠTORKLJAMI
  2. mesto: VRTEC KOLEZIJA – VIHRAVI MURENČKI
  3. mesto: VRTEC MAVRICA VOJNIK – MAVRICA 3

Rezultati iger

Utrinki

Po napornem tekmovanju so nam navijaške skupine z izvirnimi in navdušujočimi točkami ustvarile prelep spomin na druženje v Moravskih Toplicah z zavedanjem, da smo zaposleni v vrtcih res posebni ljudje, ne glede na to ali je ekipa vrtca osvojila medaljo ali ne.

Hvaležni smo vsem skupaj in vsakemu posamezniku, ki je s svojo udeležbo pripomogel k podobi teh iger. Posebej se zahvaljujemo sponzorju ZA OTROKE d.o.o. in donatorju MAKOM TRGOVINA d.o.o. ter  ŠD IZZIV POMURJE in zaposlenim iz VRTCEV OBČINE MORAVKE TOPLICE, ki so nam pomagali pripraviti nepozaben dan.

Sobotni dan je bil napolnjen z neizmerno energijo, vedrino in zdravo tekmovalnostjo in doživeti to druženje je ne samo čast ampak tudi izjemna priložnost doživeti vso pozitivno energijo, ki je akumulirana v zaposlenih v slovenskih vrtcih. Zato … vabljeni, da se nam pridružite na VI. Športnih igrah čez dve leti!

Poglejte si ostale prispevke

Preberite več
Prijavite se na novice

Prijavite se na naše spletne novice in bodite obveščeni o aktualnih dogajanjih.

Prijava